Nieuws

 • Kersttoernooi Kwinkslag 2022

  22 december is het kersttoernooi 2022 gespeeld in De Boei.

  Helaas niet zo druk bezocht als andere jaren maar met diverse introducees toch gezellig en daarmee goed geslaagd. Dit jaar weer een andere variant van het ” volleyton” . Hierbij moeten twee teams van 3 spelers eerst de shuttle minimaal 1 en maximaal 2 keer overspelen in het eigen vak alvorens over het net op volleybal-hoogte naar de tegenstander te spelen waar uiteraard dezelfde regels weer voor gelden. Hilariteit ten top omdat bij iedereen zit ingebakken dat normaalgesproken de shuttle zo snel mogelijk op de grond bij de tegenstander moet. De winnaars van dit toernooi waren op plaats 1: Frank, plaats 2: Hans, plaats 3: Mirjam, plaats 4: Marco, plaats 5: Leo, plaats 6: Nel en de aanmoedigingsprijs ging naar Harry.

 • De Grote Clubactie

  Kwinkslag heeft een mooie bijdrage mogen ontvangen voor de verkochte loten dit jaar.

 • Nieuwe adverteerders voor BV Kwinkslag

  Onlangs mochten we twee nieuwe adverteerders welkom heten welke Kwinkslag een warm hart toedragen. Wagemakers Koffie,

  https://www.wagemakerskoffie.nl/

  en VBB. (Vinkeveens BouwBedrijf)

  https://vbbbv.nl/
 • MRTT Almere 2022

  Zondag 16 oktober vertrokken 4 leden van onze club, Mirjam, Jolanda, Ton en Johan in alle vroegte naar Almere voor het meespelen van het jaarlijkse MRTT toernooi. Dit jaar alweer het 10e Mixed-dubbel Recreanten Team Toernooi (MRTT) van Badminton Nederland. Dit prachtige toernooi, met de unieke mogelijkheid om ook topbadminton bij de finales van de Yonex Dutch Open 2022 te kijken in de hoofdzaal, is al meerdere keren bezocht door leden van Kwinkslag. De Kwinkers hebben die dag een knappe 27e plek weten te bemachtigen.

  Meer beelden via onderstaande link:

  https://youtu.be/ewK5-Y188XU

 • Oktober Actief

  Tijdens Oktober Actief kun je in de gehele De Ronde Venen allerlei sporten en beweegvormen vrijblijvend uitproberen. Zo ook bij Badmintonvereniging Kwinkslag. Meld je eenvoudig en zonder kosten aan. Je bent welkom op 13 – 20 en 27 oktober van 19:30 tot 22:30 uur.

  Wil je meer informatie?

  Mail naar oktoberactief2022@gmail.com

  of bel Mw. Jos Kooijman 0627132082

 • ZomerBBQ Kwinkslag wederom geslaagd.

  Zaterdag 20 augustus mochten we weer te gast zijn op het “landgoed Klinkhamer” voor de jaarlijkse BBQ van Badmintonvereniging Kwinkslag. Prima weer en gezellige mensen waren de ingrediënten om, samen met het lekkere eten en drinken, deze jaarlijks terugkerende BBQ te laten slagen. Kok Johan bleek, naast zijn talenten als broodbakker, ook slagerseigenschappen te bezitten zoals we hebben  gemerkt. We kunnen terugkijken op een zeer geslaagd zomers culinair vermaak.

 • We gaan weer beginnen!!

  Morgen 25 augustus is het weer zover. Dan mogen we weer aan de gang met racket en shuttle om de vakantie-kilo’s er weer af te slaan. We hopen jullie dan weer allemaal te zien en te spreken.

 • Zomerstop

  7 juli was onze laatste reguliere speelavond voor de zomerstop. Donderdag 25 augustus beginnen we weer met de trainingen en het vrijspelen. Iedereen een hele fijne vakantie en tot eind augustus!

 • Kwink-uitje Loosdrecht/Vreeland

  Jl. 2 juli ging een groep enthousiaste Kwinkers op pad om samen te bowlen en eten om de zomer in te luiden. Na verzameld te hebben bij onze thuisbasis De Boei reden we naar de eerste locatie De Avonturenfabriek in Loosdrecht waar we in twee teams gingen Bowlen. Daarna naar Vreeland om de inwendige mens te versterken bij Restaurant Hendrik en aansluitend nog getrakteerd op een brugconcert van Orveo aan de Vecht.

 • Kwinkslag speelt Zomertoernooi 2022

  Jl. donderdag  30 juni werd in de Boei het zomertoernooi  van Badmintonvereniging Kwinkslag 2022 gespeeld. Helaas met een iets lagere opkomst dan voorgaande edities maar zeker niet minder gezellig. Er mochten weer introducees meegenomen worden waarvan er zelfs één in de prijzen is gevallen. Als ludieke handicap in het toernooi was er VolleyTon-veld. De grootte van een badmintonveld, maar met een net zo hoog als een volleybalnet, en de verplichting minimaal één keer over te spelen naar een van de drie teamgenoten alvorens terug te slaan naar de tegenstander. Uiteindelijk, na de prijsuitreiking, het toernooi gezellig kunnen afsluiten aan de bar in De boei.

  De winnaars waren Marcella, Ton, Mark, Mirjam en als klap op de vuurpijl Nel.

  Ook zin om te Badmintonnen na de zomerstop? Kom langs op donderdagavond in De Boei en speel eens mee om te kijken of het bij je past.