Nieuws

 • Nel Kok 40 jaar lid van Kwinkslag!!

  Onze Nel was deze week 40 jaar lid van onze vereniging en dat hebben we toch een klein beetje gevierd. Nel kwam nietsvermoedend de baan op om haar wekelijkse training te volgen ,met aansluitende partijen, toen alles plots werd stilgelegd om haar even in het zonnetje te zetten. Met een mooie bos bloemen en een gepersonaliseerd fotoboek van en over Nel was ze zichtbaar blij verrast. Nog een flink aantal jaren erbij gewenst Nel! 

 • We gaan weer beginnen!!

  Het is weer tijd om onze rackets en sportkleding uit de mottenballen te halen want donderdag mogen we weer badmintonnen!!! Het is nog wel zaak om de coronacheck te doen bij binnenkomst in de zaal en dan kunnen we weer lekker sporten.

  We hopen jullie allen weer te zien donderdagavond

 • Corona update

  Helaas heeft onze regering de beslissing moeten nemen ook alle amateursporten tussen 17:00 uur en 05:00 uur gesloten te houden. Dit heeft tot gevolg dat ook onze vereniging gesloten zal zijn tot tenminste 18 december 2021.

 • We zijn weer begonnen!!

  Sinds 2 september 2021 zijn we eindelijk weer entousiast begonnen met zowel de trainingen, vrijspelen al de competitie.

  Ook de bar in De Boei is weer open voor de derde helft, hetzij op vertoon van de alom bekende QR code.

 • Oktober Actief

  Ook Kwinkslag doet dit jaar weer ee met Oktober Actief

  Dit zal plaatsvinden op 7, 14 en 21 oktober 2021

 • Update Covid-19

  Helaas hebben wij moeten besluien, gezien de nog steeds van kracht zijnde regels omtrent het binnensporten, niet meer te spelen tot de zomerstop op 1 juni 2021.

  We hopen iedereen na de zomer, op 2 september, weer te mogen begroeten als we weer voor het eerst gaan spelen.

  Goede vankantie.

 • Stand van zaken

  Helaas zijn we nog steeds niet toe aan spelen door regelgeving omtrent Covid-19.

  De boei is weliswaar gedeeltelijk open maar de restricties, van het spelen met 4 spelers, de 1,5 meter afstand het niet kunnen douchen tot het gesloten blijven van de bar hebben ons doen besluiten voorlopig nog niet over te gaan tot het weer gaan spelen.

  Zodra er meer duidelijkheid is zullen we u daarover berichten.

 • Competitie uitslag

 • Kwinkslag Competitie kampioen

  Vrijdag 7 februari heeft ons team wederom gewonnen. Dit keer, de laatste wedstrijd van dit competitieseizoen, met 5-3 tegen Helios.

  Ton, Marcel, Jolanda en Mirjam, van harte gefeliciteerd! 

 • De Grote Clubactie 2019

  Ook Badmintonvereniging Kwinkslag deed in 2019 weer mee aan de Grote Clubactie en heeft hiermee het mooie bedrag van € 621,30 mogen bijschrijven voor de clubkas. Tijdens ons kersttoernooi hebben we dit uiteraard gevierd.
  #vierhetsucces