Nieuws

 • Update Covid-19

  Helaas hebben wij moeten besluien, gezien de nog steeds van kracht zijnde regels omtrent het binnensporten, niet meer te spelen tot de zomerstop op 1 juni 2021.

  We hopen iedereen na de zomer, op 2 september, weer te mogen begroeten als we weer voor het eerst gaan spelen.

  Goede vankantie.

 • Stand van zaken

  Helaas zijn we nog steeds niet toe aan spelen door regelgeving omtrent Covid-19.

  De boei is weliswaar gedeeltelijk open maar de restricties, van het spelen met 4 spelers, de 1,5 meter afstand het niet kunnen douchen tot het gesloten blijven van de bar hebben ons doen besluiten voorlopig nog niet over te gaan tot het weer gaan spelen.

  Zodra er meer duidelijkheid is zullen we u daarover berichten.

 • Competitie uitslag

 • Kwinkslag Competitie kampioen

  Vrijdag 7 februari heeft ons team wederom gewonnen. Dit keer, de laatste wedstrijd van dit competitieseizoen, met 5-3 tegen Helios.

  Ton, Marcel, Jolanda en Mirjam, van harte gefeliciteerd! 

 • De Grote Clubactie 2019

  Ook Badmintonvereniging Kwinkslag deed in 2019 weer mee aan de Grote Clubactie en heeft hiermee het mooie bedrag van € 621,30 mogen bijschrijven voor de clubkas. Tijdens ons kersttoernooi hebben we dit uiteraard gevierd.
  #vierhetsucces

 • Kersttoernooi Kwinkslag

  Jl. 19 december was het weer een klein feestje in de Boei bij het jaarlijkse kersttoernooi van Badmintonvereniging Kwinkslag. Bij het toernooi zelf was er een dikke opkomst door het uitnodigen van introducees. Er werd telkens 10 minuten gespeeld met een wisselende partner welke zelf gezocht moest worden door matchende speelkaarten.  Wie het geluk had een aas of heer te trekken mocht een partij spelen met een handicap welke dit keer bestond uit een deels geblindeerd volleybalnet en drie kerstballen met een uitsparing van een kerstboom waar doorheen gespeeld kon worden voor extra punten. 20 de man erbij voor een geslaagde poging,  100 eraf voor het team bij het raken van de kerstbal.

  Zoals de naam van het toernooi al doet vermoeden mocht je in een kerstoutfit verschijnen en werd hier ook een extra prijs voor uitgereikt welke is gewonnen door Leo. De wedstrijd-uitslag met mooie prijzen was als volgt: 1plaats was voor Ramon, 2e voor Arthur, 3e voor (wederom) Leo, 4e  Garry, 5e Frank, 6e Freddie, 7e Ton en de troostprijs ging naar Daan. De hoofdprijs van het Kerstspel was Marcel. Dit jaar waren de prijzen wederom het winnen waard en onze winnaars waren daar zichtbaar blij mee. Na afloop van de prijsuitreiking volgde nog een hele gezellige “derde helft” in De Boei en konden we terugkijken op weer een zeer geslaagd jaarlijks evenement voor Badmintonvereniging Kwinkslag.

 • Succesvol herfsttoernooi badmintonvereniging Kwinkslag

  Jl. donderdag werd in De Boei te Vinkeveen weer het jaarlijkse herfsttoernooi gespeeld door BV Kwinkslag. Dit jaar wederom met als vaste onderdeel, het blinde net op volleybal speelhoogte, welke ook dit toernooi weer tot hilarische taferelen hebben geleid. In het kader van verbinding tussen de Gemeente, en de sportverenigingen daarbinnen, was wethouder Rein Kroon en zijn assistente Tineke Vellekoop-van Oudenallen aanwezig. Niet alleen voor leuke leerzame gesprekken met onze bestuursleden maar, sportief als zij beide zijn, hebben ze meegedaan met ons toernooi en ook lekker gebadmintond. Los van dit speciale koppel was de opkomst weer super. Doorgaans is het de bedoeling dat iedereen een introducé meeneemt en dat is deze avond prima gelukt.

  Aan het einde van de avond was de prijsuitreiking in De Boei onder het genot van een hapje en een drankje. De prijswinnaars ontvingen ook dit jaar weer mooie prijzen in onderstaande volgorde:

  1e prijs: Connie, 2prijs: Mirjam, 3e prijs: Harry, 4e prijs: Mark, 5e prijs: Arthur, 6e prijs: Ramon, 7e prijs: Frank, 8e prijs: Robbie, 9e prijs: Nel en de Troostprijs ging naar Koen.

  Ook enthousiast geworden? Elke donderdagavond vanaf 19:30 uur in De boei in Vinkeveen liggen rackets voor u klaar.

 • Start van het nieuwe seizoen BBQ Kwinkslag

  Jl. 31 augustus was het prima weer om een BBQ te organiseren en dat werd dan ook gedaan om het nieuwe seizoen in te luiden. Toplocatie aan de Vinkeveense Plassen en een hoge opkomst van onze leden waren prima ingrediënten voor een geslaagde middag/avond.

  Heerlijk eten en drinken samen met een hoop gezelligheid maakte het helemaal af. Dit kunnen we elk jaar wel doen smiley

 • Seizoensafsluiting 2019

  Jl. 15 Juni werd, met een beetje slechte weerberichten, begonnen aan ons klimavontuur in de bossen bij Lage Vuursche. Het bleef gelukkig bij slechte berichten want we hebben na aankomst geen druppel meer gezien behalve zweetdruppels. 

  Na het klimavontuur, waar sommige zelfs de vrije val aandurfde, zijn we op een terras beland voor de hongerige en dorstige mens. Daar hebben we nog heerlijk ik het zonnetje genoten van de verhalen, eten en drinken en zelfs een heleboel schapen met hun herder.

  Na een gedegen uitleg kon ieder zijn weg op zijn eigen niveau en snelheid. Tussentijds kwam de ploeg bij elkaar voor wat eten en drinken maar ook voor het uitwisselen van ervaringen en het geven van tips over het parcours.

  Dit uitje was zeker voor herhaling vatbaar. Op naar volgend seizoen na een heerlijke zomer!

 • Kwinkslag speelt Zomertoernooi 2019

  Jl. donderdag 31 mei speelde Kwinkslag zijn jaarlijks terugkerende zomertoernooi. In een (wederom) warme sporthal, De boei in Vinkeveen, werden deze avond met veel introducees diverse partijen gespeeld van 10 minuten. Je badminton-partner werd bepaald door een eerder willekeurig getrokken speelkaart (harten met ruiten tegen schoppen en klaveren) en was van tevoren dus niet bekend. Ondanks de warmte heeft iedereen prima zijn partijen kunnen spelen en hebben, de door diverse leden meegenomen introducees, een goede indruk kunnen krijgen van het leuke en afwisselende badmintonspel. De uitslagen lagen heel dicht bij elkaar en leverde mooie prijzen op welke werden uitgereikt tijdens een gezellige borrel.