Nieuws

 • Nel Kok 40 jaar lid van Kwinkslag!!

  Onze Nel was deze week 40 jaar lid van onze vereniging en dat hebben we toch een klein beetje gevierd. Nel kwam nietsvermoedend de baan op om haar wekelijkse training te volgen ,met aansluitende partijen, toen alles plots werd stilgelegd om haar even in het zonnetje te zetten. Met een mooie bos bloemen en een gepersonaliseerd fotoboek van en over Nel was ze zichtbaar blij verrast. Nog een flink aantal jaren erbij gewenst Nel! 

 • We gaan weer beginnen!!

  Het is weer tijd om onze rackets en sportkleding uit de mottenballen te halen want donderdag mogen we weer badmintonnen!!! Het is nog wel zaak om de coronacheck te doen bij binnenkomst in de zaal en dan kunnen we weer lekker sporten.

  We hopen jullie allen weer te zien donderdagavond

 • Corona update

  Helaas heeft onze regering de beslissing moeten nemen ook alle amateursporten tussen 17:00 uur en 05:00 uur gesloten te houden. Dit heeft tot gevolg dat ook onze vereniging gesloten zal zijn tot tenminste 18 december 2021.

 • We zijn weer begonnen!!

  Sinds 2 september 2021 zijn we eindelijk weer entousiast begonnen met zowel de trainingen, vrijspelen al de competitie.

  Ook de bar in De Boei is weer open voor de derde helft, hetzij op vertoon van de alom bekende QR code.

 • Oktober Actief

  Ook Kwinkslag doet dit jaar weer ee met Oktober Actief

  Dit zal plaatsvinden op 7, 14 en 21 oktober 2021

 • Update Covid-19

  Helaas hebben wij moeten besluien, gezien de nog steeds van kracht zijnde regels omtrent het binnensporten, niet meer te spelen tot de zomerstop op 1 juni 2021.

  We hopen iedereen na de zomer, op 2 september, weer te mogen begroeten als we weer voor het eerst gaan spelen.

  Goede vankantie.

 • Stand van zaken

  Helaas zijn we nog steeds niet toe aan spelen door regelgeving omtrent Covid-19.

  De boei is weliswaar gedeeltelijk open maar de restricties, van het spelen met 4 spelers, de 1,5 meter afstand het niet kunnen douchen tot het gesloten blijven van de bar hebben ons doen besluiten voorlopig nog niet over te gaan tot het weer gaan spelen.

  Zodra er meer duidelijkheid is zullen we u daarover berichten.

 • Competitie uitslag

 • Kwinkslag Competitie kampioen

  Vrijdag 7 februari heeft ons team wederom gewonnen. Dit keer, de laatste wedstrijd van dit competitieseizoen, met 5-3 tegen Helios.

  Ton, Marcel, Jolanda en Mirjam, van harte gefeliciteerd! 

 • Kersttoernooi Kwinkslag

  Jl. 19 december was het weer een klein feestje in de Boei bij het jaarlijkse kersttoernooi van Badmintonvereniging Kwinkslag. Bij het toernooi zelf was er een dikke opkomst door het uitnodigen van introducees. Er werd telkens 10 minuten gespeeld met een wisselende partner welke zelf gezocht moest worden door matchende speelkaarten.  Wie het geluk had een aas of heer te trekken mocht een partij spelen met een handicap welke dit keer bestond uit een deels geblindeerd volleybalnet en drie kerstballen met een uitsparing van een kerstboom waar doorheen gespeeld kon worden voor extra punten. 20 de man erbij voor een geslaagde poging,  100 eraf voor het team bij het raken van de kerstbal.

  Zoals de naam van het toernooi al doet vermoeden mocht je in een kerstoutfit verschijnen en werd hier ook een extra prijs voor uitgereikt welke is gewonnen door Leo. De wedstrijd-uitslag met mooie prijzen was als volgt: 1plaats was voor Ramon, 2e voor Arthur, 3e voor (wederom) Leo, 4e  Garry, 5e Frank, 6e Freddie, 7e Ton en de troostprijs ging naar Daan. De hoofdprijs van het Kerstspel was Marcel. Dit jaar waren de prijzen wederom het winnen waard en onze winnaars waren daar zichtbaar blij mee. Na afloop van de prijsuitreiking volgde nog een hele gezellige “derde helft” in De Boei en konden we terugkijken op weer een zeer geslaagd jaarlijks evenement voor Badmintonvereniging Kwinkslag.