Nieuws

 • Oktober Actief

  Tijdens Oktober Actief kun je in de gehele De Ronde Venen allerlei sporten en beweegvormen vrijblijvend uitproberen. Zo ook bij Badmintonvereniging Kwinkslag. Meld je eenvoudig en zonder kosten aan. Je bent welkom op 13 – 20 en 27 oktober van 19:30 tot 22:30 uur.

  Wil je meer informatie?

  Mail naar oktoberactief2022@gmail.com

  of bel Mw. Jos Kooijman 0627132082

 • ZomerBBQ Kwinkslag wederom geslaagd.

  Zaterdag 20 augustus mochten we weer te gast zijn op het “landgoed Klinkhamer” voor de jaarlijkse BBQ van Badmintonvereniging Kwinkslag. Prima weer en gezellige mensen waren de ingrediënten om, samen met het lekkere eten en drinken, deze jaarlijks terugkerende BBQ te laten slagen. Kok Johan bleek, naast zijn talenten als broodbakker, ook slagerseigenschappen te bezitten zoals we hebben  gemerkt. We kunnen terugkijken op een zeer geslaagd zomers culinair vermaak.

 • We gaan weer beginnen!!

  Morgen 25 augustus is het weer zover. Dan mogen we weer aan de gang met racket en shuttle om de vakantie-kilo’s er weer af te slaan. We hopen jullie dan weer allemaal te zien en te spreken.

 • Zomerstop

  7 juli was onze laatste reguliere speelavond voor de zomerstop. Donderdag 25 augustus beginnen we weer met de trainingen en het vrijspelen. Iedereen een hele fijne vakantie en tot eind augustus!

 • Kwink-uitje Loosdrecht/Vreeland

  Jl. 2 juli ging een groep enthousiaste Kwinkers op pad om samen te bowlen en eten om de zomer in te luiden. Na verzameld te hebben bij onze thuisbasis De Boei reden we naar de eerste locatie De Avonturenfabriek in Loosdrecht waar we in twee teams gingen Bowlen. Daarna naar Vreeland om de inwendige mens te versterken bij Restaurant Hendrik en aansluitend nog getrakteerd op een brugconcert van Orveo aan de Vecht.

 • Kwinkslag speelt Zomertoernooi 2022

  Jl. donderdag  30 juni werd in de Boei het zomertoernooi  van Badmintonvereniging Kwinkslag 2022 gespeeld. Helaas met een iets lagere opkomst dan voorgaande edities maar zeker niet minder gezellig. Er mochten weer introducees meegenomen worden waarvan er zelfs één in de prijzen is gevallen. Als ludieke handicap in het toernooi was er VolleyTon-veld. De grootte van een badmintonveld, maar met een net zo hoog als een volleybalnet, en de verplichting minimaal één keer over te spelen naar een van de drie teamgenoten alvorens terug te slaan naar de tegenstander. Uiteindelijk, na de prijsuitreiking, het toernooi gezellig kunnen afsluiten aan de bar in De boei.

  De winnaars waren Marcella, Ton, Mark, Mirjam en als klap op de vuurpijl Nel.

  Ook zin om te Badmintonnen na de zomerstop? Kom langs op donderdagavond in De Boei en speel eens mee om te kijken of het bij je past.

 • Nel Kok 40 jaar lid van Kwinkslag!!

  Onze Nel was deze week 40 jaar lid van onze vereniging en dat hebben we toch een klein beetje gevierd. Nel kwam nietsvermoedend de baan op om haar wekelijkse training te volgen ,met aansluitende partijen, toen alles plots werd stilgelegd om haar even in het zonnetje te zetten. Met een mooie bos bloemen en een gepersonaliseerd fotoboek van en over Nel was ze zichtbaar blij verrast. Nog een flink aantal jaren erbij gewenst Nel! 

 • We gaan weer beginnen!!

  Het is weer tijd om onze rackets en sportkleding uit de mottenballen te halen want donderdag mogen we weer badmintonnen!!! Het is nog wel zaak om de coronacheck te doen bij binnenkomst in de zaal en dan kunnen we weer lekker sporten.

  We hopen jullie allen weer te zien donderdagavond

 • Corona update

  Helaas heeft onze regering de beslissing moeten nemen ook alle amateursporten tussen 17:00 uur en 05:00 uur gesloten te houden. Dit heeft tot gevolg dat ook onze vereniging gesloten zal zijn tot tenminste 18 december 2021.

 • We zijn weer begonnen!!

  Sinds 2 september 2021 zijn we eindelijk weer entousiast begonnen met zowel de trainingen, vrijspelen al de competitie.

  Ook de bar in De Boei is weer open voor de derde helft, hetzij op vertoon van de alom bekende QR code.