Badmintonvereniging Kwinkslag speelt drukbezocht Herfsttoernooi.

Jl. donderdagavond 26 oktober speelde Kwinkslag het drukbezochte herfsttoernooi in De Boei te Vinkeveen welke traditioneel ook het een-na-laatste toernooi van het jaar is.

Dit keer o.a. met een groot aantal introducees van omliggende badminton-clubs uit Abcoude en Wilnis. Deze waren nog niet allemaal bekend met ons , inmiddels vaste aanbod aan partijen met een handicap zoals de bekende uitdaging, het met vier spelers in één vak opnemen tegen vier tegenspelers met volleybalnet. Buiten het rekening houden met drie medespelers in je vak, waar de shuttle twee keer in rond moet om de derde keer over het net naar de tegenstander te slaan, hangt het net op volleybalnet-hoogte.  

Los daarvan werden er nog diverse andere mixpartijen met verschillende tegenspelers en partners gespeeld. De punten die daarmee werden verzameld leverde een rangorde op die je in de prijzen kon laten vallen. Laten die prijzen nou wederom de moeite waard zijn en gewonnen door:

1e plaats: Jeroen, 2e plaats: Harry, 3e plaats: Sandra, 4e plaats: Marco, 5e plaats: Patrick en de troostprijs ging naar Jarka. Na afloop van de prijsuitreiking is de avond, onder het genot van een borrel en bittergarnituur, nog even gezellig voortgezet.

Ook interesse in sportief bewegen bij een club waar wat gebeurd? Elke donderdagavond in De Boei bent u welkom in de sportzaal. (rackets zijn aanwezig)