Succesvol herfsttoernooi badmintonvereniging Kwinkslag

Jl. donderdag werd in De Boei te Vinkeveen weer het jaarlijkse herfsttoernooi gespeeld door BV Kwinkslag. Dit jaar wederom met als vaste onderdeel, het blinde net op volleybal speelhoogte, welke ook dit toernooi weer tot hilarische taferelen hebben geleid. In het kader van verbinding tussen de Gemeente, en de sportverenigingen daarbinnen, was wethouder Rein Kroon en zijn assistente Tineke Vellekoop-van Oudenallen aanwezig. Niet alleen voor leuke leerzame gesprekken met onze bestuursleden maar, sportief als zij beide zijn, hebben ze meegedaan met ons toernooi en ook lekker gebadmintond. Los van dit speciale koppel was de opkomst weer super. Doorgaans is het de bedoeling dat iedereen een introducé meeneemt en dat is deze avond prima gelukt.

Aan het einde van de avond was de prijsuitreiking in De Boei onder het genot van een hapje en een drankje. De prijswinnaars ontvingen ook dit jaar weer mooie prijzen in onderstaande volgorde:

1e prijs: Connie, 2prijs: Mirjam, 3e prijs: Harry, 4e prijs: Mark, 5e prijs: Arthur, 6e prijs: Ramon, 7e prijs: Frank, 8e prijs: Robbie, 9e prijs: Nel en de Troostprijs ging naar Koen.

Ook enthousiast geworden? Elke donderdagavond vanaf 19:30 uur in De boei in Vinkeveen liggen rackets voor u klaar.